Luft/Vand Varmepumpe

En Luft/Vand Varmepumpe er en ideel løsning til udskiftning af dit olie- eller gasfyr, da du efter udskiftningen ofte opnår en energibesparelse på omkring 50% i forhold til oliefyr eller gasfyr

Den opstillede udedel udvinder varmeenergien i luften, selv ved minus grader. Vedhjælp af kompressor teknologi omdannes den udvundet varmeenergi til varme som afsættes indenfor i en centralvarme tank eller i brugsvandstank.

Når vi har gennemgået dit varmeanlæg kan vi dimensionere det rigtige luft til vand varmepumpeanlæg til dig, så det er drift sikkert både sommer og vinter. Vi udfører også økonomisk beregning så du kan se hvordan din investering vil forrente sig.

Ved gennemgang af dit varmeanlæg ser vi også på varmetabet fra dit hus, og kommer med forslag til simple optimerings muligheder for at opnå en yderligere energibesparelse ved installation af Varmepumpe.

Har du solceller med batterianlæg kobler vi varmepumpen sammen med batterianlægget så du optimere dit strømforbrug og bedre kan varme op med gratis strøm.

Varmepumper kommer først i køen ved ny tilskudsrunde i September

Energistyrelsen vil prioritere varmepumpe-projekter højest, når bygningspuljen igen åbner for ansøgninger i løbet af denne måned.

Varmepumperne kommer helt frem i køen af ansøgere til den kommende runde af Bygningspuljen. Det forklarer Energistyrelsen, som er forpligtet til at minimum 60 procent af tilskudskronerne går til projekter, der indeholder varmepumper.

Sagsbehandlingen kommer til at foregå efter først-til-mølle-princippet som hidtil, og vi vil holde ansøgningsportalen åben, indtil vi kan se, at der er modtaget varmepumpe-projekter nok til at sikre puljens krav om, at mindst 60 procent af puljen går til projekter, der indeholder konverteringer.

Få et hurtigt overslag

Udfyld formularen her og få et overslag på hvad det vil koste dig at udskifte dit gamle fyr med en luft/vand varmepumpe og hvor meget du vil komme til at spare ved at skifte.
Hvis overslagsprisen er interessant, vil vi med udgangspunkt i dine data udforme et detaljeret tilbud hvor vi finregner på tallene. Erfaringsmæssigt vil en efterfølgende tilbudspris ligge inden for +-15% af overslagsprisen.

Vi har gjort det nemt for dig

Få et overslag ved at indtaste ganske få informationer. Vi har stor erfaring i at afstemme ydelsen af anlægget  med vores kunders behov og vi anvender en række offentlige systemer til at finde de nødvendige data, så du ikke behøver at bruge tid på at finde dem.
Forvent et mere dybtgående interview omkring dine behov hvis du, efter at have modtaget overslaget, ønsker at få fremsendt et tilbud.