Vi indbygger solceller i alle tagtyper

Hvis du vil have solceller og vil forøge værdien af din ejendom, så har du nu mulighed for at gøre begge dele på samme tid. Energipriserne er steget og det er nu en rigtig fin investering at få solcellepaneler på dit tag.

Producer din egen strøm

Du har mulighed for at kunne blive næsten selvforsynende med din egen strøm som du kan lagre på dit eget batteri.
Vi nedtager og bortskaffer det eksisterende tagmateriale hvor solcellerne skal placeres, og lægger solcellepanelerne ned i tagfladen i stedet. Solcellepanelerne bliver med en gennemprøvet teknik (4.500.000 M2 installeret i 30 lande) integreret direkte som en del af din tagflade. Konstruktionen er lidt lettere end dit eksisterende tag og derfor vil der ikke være styrkemæssige udfordringer med denne teknik.

Få et overslag på 5 minutter

Udfyld formularen  ved at klikke på et billede af den tagtype dit tag har og få et overslag på hvad det vil koste dig at få integrerede solcellepaneler fra Energitaget.
Du skal kun vælge 6 indstillinger ved at klikke på billeder og justere nogle skydeknapper samt skrive dine kontaktinformationer.
Hvis du også vælger at angive tagets retning og vinkel vil du med det samme også få et overslag på den årlige produktion.
Erfaringsmæssigt vil en efterfølgende tilbudspris ligge inden for +-5% af overslagsprisen.

START HER, klik på et billede

Vend evt. mobiltelefon vandret for nemmere at indstille værdierne.

Indtast hvor stort et rektangulært område som solcellerne kan placeres på, målt i meter og cm. Hvis solcellerne skal placeres uden forhindringer mellem tagrende og tagrygning kan du måle afstanden fra midt af tagrygning til hvor tagdækningsmaterialet stopper ved tagrenden.
Hvis der er forhindringer i form af skorsten, udluftninger skal du angive det her.