Skal dit tag udskiftes?

Du har sikkert tænkt på at skifte dit tag i et stykke tid. For det trænger med dets utætte tagplader og er årsag til en stadig usikkerhed når der kommer et ordentligt tordenvejr. Det er en stor udskrivning og derfor har du sikkert gjort dig mange overvejelser over hvad du skal gøre ved det.

Gammelt tag til opmåling

Producer din egen strøm

Vi vil anbefale, at i stedet for at udskifte dit tag til et traditionelt tegl- eller eternittag, at du udskifter det med Energitaget.
For, ud over at du får et helt nyt tag, bliver du næsten selvforsynende med din egen strøm som du kan lagre på dit eget batteri.
Vi nedtager og bortskaffer hele dit eksisterende tag, og lægger et helt nyt tag op på dine eksisterende tagspær – incl. udhæng, tagrender og nedløbsrør. Solcellepanelerne bliver med en gennemprøvet teknik (4.500.000 M2 installeret i 30 lande) integreret direkte som en del af din tagflade. Konstruktionen er lidt lettere end dit eksisterende tag og derfor vil der ikke være styrkemæssige udfordringer med denne teknik.

Få et hurtigt overslag

Udfyld formularen her og få et overslag på hvad det vil koste dig at udskifte dit gamle tag med Energitaget og hvor meget strøm du vil kunne forvente selv at producere og bruge.
Hvis overslagsprisen er interessant, vil vi med udgangspunkt i dine data udforme et detaljeret tilbud hvor vi finregner på tallene. Erfaringsmæssigt vil en efterfølgende tilbudspris ligge inden for +-15% af overslagsprisen.

Vi har gjort det nemt for dig

Få et overslag ved at indtaste ganske få informationer. Vi har stor erfaring i at afstemme ydelsen af anlægget  med vores kunders behov og vi anvender en række offentlige systemer til at finde de nødvendige data, så du ikke behøver at bruge tid på at finde dem.
Forvent et mere dybtgående interview omkring dine behov hvis du, efter at have modtaget overslaget, ønsker at få fremsendt et tilbud.