Om os

Christian Garrelts  +45 2962 0864  cg@energitaget.dk

CCO – Partner i Energitaget
Christian bor på Sluseholmen i København og står for al online markedsføring af virksomheden – og det er sandsynligvis også ham du kommer til at tale med når du ringer på vores generelle telefonnummer. Christian har en fortid som helikoptertekniker, kvalitetstekniker, produktionstekniker og har udviklet af alt fra betalingstelefoner, kortlæsere, insulinpenne, CMS-systemer og robotter. De seneste 24 år har Christian hovedsagelig t fokuseret på online markedsføring og var blandt de første i Danmark der tog Google Ads til sig.

Michael Jenker +45 2074 4125  mj@energitaget.dk

 CTO – Partner
Michael er uddannet Radiomekaniker (elektroniktekniker), Elektriker og Elinstallatør med autorisation. Dagligt installerer og servicerer Michael solcelle- og batterianlæg i hele Danmark fra basen på Fyn.
Michael holder sig konstant opdateret og uddanner sig løbende inden for alt teknisk og har certifikater til at arbejde med solceller og batterier. Siden 2010 har Michael tilsluttet mere end 800 solcelleanlæg, heriblandt flere Megawatt solcelleanlæg og flere 1000kWh batterier. Nogle af solcelleanlæggene er store fritstående 160-400kW anlæg.
Det er Michaels opgave at skræddersy den elektriske løsning til dig, så du får det største og bedste udbytte ud af dit energitag. Michael vil derfor møde dig i begyndelsen af projektet for at finde dit forbrugsmønster og til sidst, når dit energitag skal sættes i drift. Michael står desuden til rådighed, hvis der kommer servicespørgsmål efterfølgende.

Kenneth Andersen +45 5327 1806  kea@energitaget.dk

Montagespecialist – Partner
Kenneth er udlært tømrer og bor i Langholt Vodskov i Nordjylland. Han har stor erfaring med alle typer af montagearbejde indenfor byggeriet og hans ansvar er primært opstart, drift og aflevering af projekterne samt kvalitetssikring og kontakt med underleverandør. Kenneth er særdeles bevidst om hvad godt håndværk er og han lægger en stor stolthed i, at et forløb lykkedes lige efter bogen, så både kunden og Kenneth selv er tilfreds med opgaven. Og så glæder han sig til at følge dig trygt igennem hele byggeprocessen.

Vi har et samarbejde med håndværkere på projekter, der vedrører tagrenovering og tagintegrerede løsninger.

Ved tagrenoveringer leverer vi en samlet, færdig løsning, så du ikke  skal finde forskellige underleverandører for at få et færdigt tag.
Vi tager os af nedtagning af eksisterende tagmateriale, efterisolering, etablering af undertag, oplægning af lægter samt oplægning af nyt tag.

Vi varetager hele solcelledelen af leverancen så dermed har du kun én leverandør på dit projekt. Dette gør det nemmere og mere gennemsigtigt for dig.

Hvis du har spørgsmål til processen eller materialer, er du velkommen til at spørge os. Vi ser frem til at arbejde på projektet, så du kan få et flot, bæredygtigt og el-besparende tag.

Ofte stillede spørgsmål

Fordi solceller og batterier er blevet så billige, at det er en god forretning for dig at udskifte dit gamle, nedslidte tag med et nyt energitag. Ud over et nyt tag får du gratis strøm som solen producerer til dig, mulighed for at reducere dine varmeudgifter og tjene penge på at sælge din overskudsstrøm. Der findes i dag lånefinansierede løsninger fra kreditforeninger på særdeles gode vilkår når du investerer i grøn energi. Og ja, så stiger dit hus i værdi.

Ja da 🙂
Ring til os på +45 2962 0864 og lad os få en snak om din situation.

Solcellepanelerne som vi anvender til Energitaget er den nyeste udvikling og særdeles højtydende, også når det er overskyet. Faktisk falder effektiviteten når panelerne bliver varme i fuld sol. Så selv når det er overskyet i længere perioder, er du godt dækket ind fordi panelerne dækker stort set hele din tagflade.