Tidsplan

Energitaget har specialiseret sig i at udvikle totale energiløsninger, der fokuserer på, at skabe en god totaløkonomi for dig og din husstand. Vi lader solen betale for dit nye tag i form af besparelser på elregningen samtidig med, at du i lange perioder vil have overflod af gratis strøm som du kan vælge at bruge til opladning af El-biler - luft/vand varmeanlæg eller gratis opvarmning af et udendørs Spa.

Her er en tidsplan for dit Energitag

1.

Hvis du er interesseret i at vide mere, så er du velkommen til at kontakte os. Vi vil starte med en snak i telefonen hvor du fortæller om dine ønsker og behov samt lidt omkring hvordan forholdene er omkring din ejendom.
Hvis vi begge finder, at der baggrund for at gå videre, aftaler vi et uforpligtende møde hos jer. Dette er for, at vi har en mulighed for rent faktisk at se jeres hus og tag. Se hældning på taget, retning i forhold til solen og lave de nødvendige opmålinger så vi kan danne os et overblik over, hvad vil være den bedste løsning hos netop jer.
 
Vi gennemgår sammen jeres tidligere forbrug og ser på jeres ønsker for fremtiden. Derved kan vi dimensionere anlægget så det kommer til at matche jeres behov og økonomi.
Gammelt tag til opmåling

2.

Hvis du har brug for finansiering til projektet har vi en uvildig samarbejdspartner der kan være behjælpelig.
Flere banker og kreditforeninger financierer meget gerne jeres nye energitag til særdeles lave renter. Såfremt du har opsparet penge på kontoen, er det oplagt at investere dem i solceller på taget og batteri til at gemme strømmen – frem for at betale minusrente til banken.
 Vi fremsender et uforpligtende tilbud til dig og hvis du accepterer dette,  aftaler vi herefter et tidspunkt for, hvornår monteringen vil påbegynde. Vi sætter lidt ekstra tid af til montagen, da vejret driller nogen gange og vi jo gerne vil overholde den aftalte tid.

3.

Når modulerne er monteret udfører vi en teknisk gennemgang af systemet. Dette sikrer, at I får nøjagtigt det vi har lovet. Denne dokumentation kan tilkøbes hvis I gerne vil have den liggende selv.
 
Når I er tilfreds og vi er kørt, kan i læne jer tilbage og nyde, at jeres investering arbejder for jer.
 
Som ekstra service kommer vi igen og gennemgår systemet efter 5 år. Igen for at sikre os at systemet fungerer optimalt

Kort sagt... Vi er med dig hele vejen - også bagefter...